Partners

Erik Janssen

Werkgebied: Limburg & Oost-Brabant
Bijzonderheden: : Gedreven door passie en ondernemerschap en altijd gericht op de oplossing.

Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Erik Janssen en ik woon óp de grens van Limburg & Oost-Brabant, in het dorp Helenaveen. Hier woon ik samen met mijn vriendin en twee kinderen.

Ik heb een passie voor wijn én spijs. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om verantwoord en duurzaam te ondernemen.

Een combinatie van enthousiasme, ervaring en opleiding, heeft me doen besluiten om partner te worden bij Clavis Wijnimport. De filosofie van Clavis Wijnimport om zuivere kwaliteitswijnen voor een betaalbare prijs toegankelijk te maken voor de gastronomie past erg goed bij me. Ik wil heel graag ondernemers helpen bij deze transitie in hun bedrijf. Samen met u onderscheidend vermogen creëren voor uw horecabedrijf, dat motiveert mij enorm.

Zo wil ik u graag helpen met het selecteren van héérlijke, zuivere (huis)wijnen, het opstellen van een onderscheidende en smaakvolle wijnkaart en het trainen van uw personeel zodat ook zij bekend raken met het onderscheidende vermogen van zuivere wijnen. Al deze aspecten hebben ook nog een zeer goed rendement tot gevolg. U heeft aan mij de oplossingsgerichte betrouwbare wijnpartner, ook wanneer u volume nodig heeft.

Wellicht kunnen we een keer kennis met elkaar maken. Ik kijk er naar uit!

Erik Janssen
Oude Peelstraat 1
5759 PA Helenaveen
Telefoon +31 (0)6 - 10314158
erik@claviswijnimport.nl
www.claviswijnimport.nl