Partners

Valentijn Poppelier

Werkgebied: Zuid-Holland
Bijzonderheden: Positief ingesteld en een echt mensen-mens

Mijn naam is Valentijn en mijn ‘roots’ liggen in Zuid-Holland. Ik woon met veel plezier in Rotterdam, samen met mijn vrouw en 2 dochters.

Mede omdat mijn ouders een horecazaak hadden lag mijn interesse voor restaurants en wijnen voor de hand. Ik ben opgegroeid tussen en boven de pannen! Mijn studie aan de Hoge Hotelschool in Den Haag heb ik met veel plezier doorlopen en sindsdien ruime ervaring in de horeca opgedaan zowel voor als achter de schermen.

Al vele jaren is wijn mijn passie! Ik ben een bevlogen wijnliefhebber en inmiddels eigenaar van Clavis Wijnimport Zuid-Holland. Clavis Wijnimport staat voor zuivere, duurzame, prachtige én betaalbare wijnen.

Het is mijn droom om de wijnbeleving die we allen op onze vakantie bestemmingen hebben, ook in Nederland te ervaren! Namelijk levendige en fantastisch wijnen, die duurzaam door bevlogen wijnmakers zijn gemaakt, precies zo mooi en zuiver in Nederland op tafel óf bar te krijgen, zoals de wijnmakers dit hebben bedoeld.

En niet alleen dat, want wijn draait ook om beleving. Ik help je graag om je te onderscheiden met een unieke wijnkaart! Uiteraard voorzien van advies over de lekkerste wijn & spijs combinaties.

In plaats van mezelf verder op papier voor te stellen ontmoet ik je liever in het echte leven! Neem contact met me op en we gaan er samen, op wijngebied, iets moois van maken.

Op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan hier in.

Valentijn Poppelier
Cipreslaan 41
3053 NA Rotterdam
Telefoon +31 (0)6 - 48429189
valentijn@claviswijnimport.nl
LinkedIn