Partners

Peter van Dongen

Werkgebied: Utrecht
Bijzonderheden: Breed georiënteerd, een echte familyman met een passie voor familiebedrijven

Ik ben Peter van Dongen. Ik ben getrouwd, vader van 2 zoons en opa van 2 prachtige kleinkinderen en ik woon in de gemeente Houten.

Na 26 jaar in de horeca-branche mijn ervaring opgedaan te hebben vond ik het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Gezien mijn ervaring, kennis en mijn liefde voor eerlijke en mooie wijnen was het al snel duidelijk wat ik wilde gaan doen.

Het is geen toeval geweest dat ik in maart 2018 in contact ben gekomen met John en Pleun de Bruijn van Clavis Wijnimport. In de gesprekken die we hebben gevoerd, hebben John en Pleun mij snel kunnen overtuigen van hun visie en de manier waarop ze hun verhaal in de markt zetten.

Het heeft ertoe geleid dat ik Partner ben geworden van Clavis Wijnimport en graag in samenwerking met John en Pleun het motto “Alleen nog maar zuivere wijnen op tafel.” uit wil dragen. De keuze van de familie-wijnhuizen waar we mee samenwerken is uitgebreid. De wijnmakers van deze wijnhuizen zijn stuk voor stuk de beste in hun vak en de criteria die Clavis Wijnimport hanteert zijn uniek. Graag wil ik u laten ervaren dat ons verhaal en onze visie onderscheidend is en wil ik u kennis laten maken met de unieke kracht van zuivere wijnen.