Ons concept

Ons concept

Ons concept kent een aantal belangrijke pijlers waaronder; Zuiverheid, Duurzaamheid en Exclusiviteit.

Onze zoektocht is niet de gemakkelijkste maar maakt ons vak wel heel erg leuk en uitdagend. Aan de wijnhuizen waar we mee samenwerken stellen we uitzonderlijk hoge eisen. Alleen op die manier vinden we de wijnhuizen die echt duurzaam werken, de juiste apparatuur bezitten en alle kennis en kunde in huis hebben om vervolgens als vanzelfsprekend de zuiverste wijnen te maken.

Zuiverheid, Duurzaamheid:

Onze passie is het selecteren van zuivere, duurzaam gemaakte, betaalbare wijnen. Om deze ook zo mooi en zuiver bij u op tafel te krijgen, komen onze wijnen met koeltransport naar ons volledig klimaat gecontroleerd magazijn. We krijgen energie van de positieve feedback op onze filosofie en werkwijze en het creëren van succesvolle samenwerkingsverbanden met onder andere restaurants. Wij verbinden u graag aan de beste wijnhuizen.

Exclusiviteit:

Wij maken ons er sterk voor dat onze wijnen niet op webshops te koop aangeboden worden. Samen met onze klanten houden we dit grote goed in stand. Hierdoor kunt u zelf de verkoopprijs van uw huiswijnen en kaartwijnen bepalen welke past bij uw kostenstructuur en filosofie.

Tot slot

U wordt en blijft onze klant omdat;

  • Onze wijnen zuiver, lekker, en duurzaam gemaakt zijn tegen zeer betaalbare prijzen.
  • Wij goed naar u willen luisteren zodat we dat kunnen doen waar uw bedrijf behoefte aan heeft.
  • Wij heel graag met uw team aan de slag gaan om hen vertrouwd te maken met de wijnen die ze schenken zodat daarmee het onderscheidende vermogen breed uitgedragen wordt.
  • Wij u graag voorzien van wijn/spijsadviezen, bijv. tijdens het aspergeseizoen, het wildseizoen en rondom de kerstperiode.
  • Wij alle wijnen zelf uitleveren en ervoor zorgen dat ze netjes op de plek komen waar u ze wilt hebben.
  • We de wijnen ruim op voorraad houden zodat de wijnen nog diezelfde dag of de dag erna geleverd kunnen worden.

Vindt u dit alles nu heel vervelend dan kunnen we u helaas niet van dienst zijn. Maakt ons concept u nieuwsgierig en spreekt het u aan, dan zien we u graag voor een kennismaking in onze vinotheek of op de locatie die u wenst. Bel of mail ons gerust voor een afspraak

 

 

Winery-basement
Bunch-of-grapes
vineyard-view

Kenniscentrum

Weten doet Wonderen

Tasting room