Ons concept

Ons concept

Ons concept kent drie belangrijke pijlers: Zuiverheid, Exclusiviteit en Maatwerk.

Onze passie is het importeren van zuivere en betaalbare wijnen die aan de groothandel en aan de horeca geleverd kunnen worden. We krijgen energie van het creëren van succesvolle samenwerkingsverbanden en verbinden graag uw restaurant of wijnhandelsbedrijf aan een chateau.

De zoektocht naar zuivere wijnen is niet de gemakkelijkste weg maar maakt ons vak zeer uitdagend en enorm interessant. Aan de wijnhuizen waar we mee samenwerken stellen we uitzonderlijk hoge eisen. Alleen op die manier kom je bij de zuiverste wijnen. Vervolgens worden onze wijnen volledig klimaat gecontroleerd naar Nederland getransporteerd zodat ook uw gasten de wijnen zullen ervaren zoals ze bedoeld zijn; erg lekker, Zuiver en eerlijk.

Exclusief voor u

Wij leveren zuivere wijnen en willen niet dat onze wijnen op webshops te koop aangeboden worden. Samen met onze klanten houden we dit grote goed in stand. We streven ernaar dat de prijzen van wijnen niet door restaurants op hun website geplaatst worden. Hierdoor kunt u zelf de verkoopprijs van uw huiswijnen en kaartwijnen bepalen welke past bij uw kostenstructuur en filosofie. Ook zorgen we ervoor dat uw wijnen niet bij uw buurman, of in dezelfde wijk te vinden zijn. Als u een groter exclusiviteitsgebied wenst, is dat bespreekbaar.

Maatwerk

U wordt en blijft onze klant omdat;

  • Wij met ZUIVERE wijnen werken tegen zeer betaalbare prijzen.
  • Wij goed naar u willen luisteren zodat we dat kunnen doen waar uw bedrijf behoefte aan heeft.
  • Wij heel graag met uw team aan de slag gaan om hen vertrouwd te maken met de wijnen die ze schenken zodat daarmee het onderscheidende vermogen breed uitgedragen wordt.
  • Wij u graag voorzien van wijn/spijsadviezen, bijv. tijdens het aspergeseizoen, het wildseizoen en rondom de kerstperiode.
  • Wij alle wijnen zelf uitleveren en ervoor zorgen dat ze netjes op de plek komen waar u ze wilt hebben.
  • We de wijnen ruim op voorraad houden zodat de wijnen nog diezelfde dag of de dag erna geleverd kunnen worden.

Vindt u dit alles nu heel vervelend dan kunnen we u helaas niet van dienst zijn. Maakt ons concept u nieuwsgierig en spreekt het u aan, dan zien we u graag voor een kennismaking in onze vinotheek of op de locatie die u wenst. Bel of mail ons gerust voor een afspraak.

 

 

Winery-basement
Bunch-of-grapes
vineyard-view

Kenniscentrum

Weten doet Wonderen

Tasting room