Onze droom

Clavis Wijnimport op TV

Omdat wij zuivere wijnen importeren, met koeltransport de wijnen ophalen én omdat onze wijnen duurzaam gemaakt worden zijn we uniek. Daarom werden we uitgenodigd om mee te werken aan het TV programma Dit is Holland. In Dit is Holland komen ondernemers aan het woord die onderscheidend zijn in hun branche. Neem een kijkje in ons bedrijf!Even voorstellen

Al in zijn studententijd verkocht John zuivere vruchtensappen. In de auto van zijn vader met de beste sinaasappels van zijn neef die groenteman was, ging John door de binnenstad van Den Bosch om elk café en restaurant te voorzien van het zuiverste fruit met het lekkerste sap. In deze periode is de liefde voor ZUIVERE producten en de PASSIE voor wijnen geboren. In 2008 startte John zijn wijnbedrijf. In die tijd waren John en Pleun al een stel en werkte Pleun op de achtergrond mee in het bedrijf.

Pleun komt uit een bourgondische familie waar van wijn en goed en lekker eten werd en wordt genoten. Vele flesjes uit haar vaders kelder kwamen op tafel en werden gekeurd, besproken en doorgelicht. Wellicht daarom dat in die tijd ook bij Pleun haar PASSIE voor ZUIVERE wijnen is ontstaan.

Flesje rood, flesje wit, Saint Emilion Grand Cru, Barolo, wijnen uit Portugal, eindeloos veel boeken lezen, vinificatiekennis vergaren, wijnhuizen bezoeken, erg veel proeven, nog meer proeven, en vele mooie flesjes cadeau krijgen. Afijn, de basis was gelegd voor wat hun droom was en nu hun missie is geworden.

"Alleen nog maar zuivere wijnen op tafel"

 

Genieten van eerlijke wijnen. Geen gecorrigeer tijdens en aan het eind van het vinificatieproces. Niet om allerlei redenen nog even de wijn aanlekkeren met allemaal stoffen en middelen die je eigenlijk niet in je wijnen wilt hebben. Nee, wijn gaat over zuiverheid, eerlijkheid, duurzaamheid, de bodem, ’t terroir, het juiste klimaat, een kundige snoeitechniek, een getalenteerde wijnmaker en een schoon en eerlijk vinificatieproces. Wijn gaat ook over mensen, passie, sfeer, gezelligheid en beleving daar wordt de ‘match made in heaven’ tussen John en Pleun bezegeld. Allebei gedreven, gepassioneerd en mensen-mensen. Allebei met dezelfde visie over hoe wijn moet zijn. ZUIVER en EERLIJK.

De wijnmakers en eigenaren van elk chateau waar we mee samenwerken kennen John als een Wijn-Econoom, maar ook als een echte “Negotiator”. Want zeggen John en Pleun; Je moet doen wat je zegt. Je kunt het allemaal wel roepen maar dat doet iedereen. Naast een hele lijst van criteria waar onze wijnhuizen aan moeten voldoen om de zuiverheid te garanderen willen we ook een eerlijke prijs. Want zuiverheid en kwaliteit is 1 maar ook een scherpe en concurrerende prijs neer kunnen leggen, dat is 2.

Winery-basement
Bunch-of-grapes
vineyard-view

Kenniscentrum

Weten doet Wonderen

Tasting room