Ons project

Even voorstellen

Wij zijn John en Pleun de Bruijn. Clavis Wijnimport is gestart in 2008. Importeren bleek noodzakelijk te zijn om betaalbare kwaliteitswijnen te vinden die aan groothandelsbedrijven en aan horecabedrijven geleverd kunnen worden. De zoektocht naar topwijnen en wijnhuizen die bij ons passen, zowel als mens en als qua visie, is erg uitdagend maar ook enorm leuk. We krijgen energie van het creëren van succesvolle samenwerkingsverbanden. We verbinden eigenlijk een restaurant of wijnhandelsbedrijf aan een chateau via ons bedrijf.

Wij zorgen voor een gezonde winst

Wij zorgen ervoor dat u een gezonde winst kunt maken op wijnen. Wij leveren kwaliteitswijnen waarvan verkoopprijzen niet op het internet gepubliceerd worden. Voorwaarde voor levering aan onze samenwerkingspartners is dat zij de prijzen van de wijnen uit dit ‘blinde segment’ niet op het internet plaatsen. Dat spreekt voor zich. Hierdoor kunt u zelf de verkoopprijs van uw huiswijnen en kaartwijnen bepalen die past bij uw kostenstructuur en filosofie.

Exclusief voor u

Als u exclusiviteit wilt, importeren wij wijnen voor u. U krijgt exclusiviteit voor uw stad, dorp of voor Nederland. Er zijn verschillende mogelijkheden en zoeken graag naar een passende samenwerking. We maken graag kennis met u. Ook dit is simpel te realiseren. Bel of mail ons voor een afspraak.

Ook maatwerk is mogelijk

Wij doen datgene waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Dan wordt en blijft u onze klant. Op welke vlakken werken we met u samen? Een greep uit de mogelijkheden:

  • We leveren kwaltiteitswijnen tegen de allerscherpste tarieven.
  • We adviseren over wijn/spijscombinaties, zeker bij het wildseizoen, aspergeseizoen en kerstmenu’s. Uiteraard bespreken we met u welke wijnen het best bij gerechten passen die u met regelmatig op uw kaart heeft staan.
  • We houden uw wijnen op voorraad zodat uw wijnen altijd direct leverbaar zijn zodat u geen buffer hoeft aan te leggen

 

Winery-basement
Bunch-of-grapes
vineyard-view

Tasting Room

Taste some of our finest wines

Tasting room