Partners

Frank Cornelissen

Werkgebied: Zeeland
Bijzonderheden: : Een vat van kennis en ervaring binnen allerlei facetten van de horeca en een fan van zuivere wijnen.

Ik ben Frank Cornelissen, geboren in Amsterdam, maar woon al enkele jaren in het bruisende Breda.

Al sinds mijn 14e werk ik met veel plezier in de horeca. Klassiek begonnen als afwasser, hard werken om genoeg te verdienen om een scootertje te kunnen kopen. Door mijn opgedane ervaringen heb ik toen besloten dat dit toch wel de mooiste branche is en ben ik begonnen aan de hotelschool in Breda. Tijdens mijn opleiding ben ik in aanraking gekomen met het ‘product’ wijn. Daar ben ik het gaan waarderen en ervan gaan houden, vooral dankzij mijn bevlogen docent die de mooiste verhalen kon vertellen over de landen, de regio’s, de wijnhuizen, de terroir, hoe het seizoen was geweest en wat je exact proeft.

Nadat ik als bedrijfsleider werkte in verschillende horecazaken werd het tijd voor mij om een andere weg in te slaan. Ik wilde mijn kennis en ervaring inzetten bij horecabedrijven. Aan het begin van de zomer in 2018 kreeg ik de kans om partner te worden bij Clavis Wijnimport. Meteen al na het eerste gesprek was ik overtuigd van de gedachte en visie van John en Pleun, maar vooral ook van de kwaliteit van de zuivere wijnen die ze aanbieden.

Met mijn partnerschap bij Clavis Wijnimport heb ik de uitgelezen mogelijkheid om mijn kennis en ervaringen te delen met horeca ondernemers. Ik kan er samen met u voor zorgen dat uw gasten de beste en meest zuivere wijnen in hun glas krijgen. Ongeacht of het nu om een glas huiswijn gaat of een bijzondere wijn-spijs combinatie van hoog niveau. Onze visie op wijnen is in elk opzicht uniek en onderscheidend. Graag wil ik u dat laten zien en ervaren wanneer we kennis maken!